Tudung Labuh No. 1 Malaysia
About Us

Hijranisa sebuah butik tudung labuh serta dilengkapi koleksi haji & umrah istilah dimana Hijranisa lebih kepada menghijrah individu ke arah fashion muslimah yang lebih baik dan menepati syarak. konsep tudung labuh direka khas buat pecinta tudung - tudung yang lebih memilih kesesuaian yang menepati citarasa masing-masing, olahan setiap rekaan tudung berbeza mengikut konsep antara saiz Xl dan XXL .

Tudung labuh hijranisa sentiasa menepati citarasa penggemar tudung labuh dari segi Pemilihan material kain yang sangat dititikberat satu persatu rekaan hijranisa sebelum diolah konsep tudung labuh yang dipilih selari dengan gaya fashion terkini. Sasaran rekaan hijranisa sesuai untuk golongan remaja mahupun yang lebih berusia, disamping itu juga Citarasa tudung labuh hijranisa merangkupi 2 konsep yang ditekankan antaranya koleksi tudung labuh pelbagai rekaan serta tudung labuh koleksi Haji dan umrah,exclusive buat pengguna yang menjalani ibadah umrah. Rekaan tudung labuh yang exclusive , Harga yang berpatutan setanding dengan produk yang berkualiti. Mempunyai citarasa sendiri dalam rekaan. Hijranisa memiliki Tudung labuh lebih kepada rekaan tudung yang bersaiz besar. Setiap rekaan tudung labuh juga dillengkapkan dengan serian batu-batu diamond yang diimport dari negara

Hijranisa beroperasi di ampang sejak tahun 2016 di kawasan wisma ampang Water front 3, manakala untuk cawangan kedua Hijranisa terletak di sekitar kawan Bandar Puteri Bangi yang mula beroperasi pada awal tahun 2018.

📍 BUTIK HIJRANISA BANGI ( HQ )
8-1 Jalan Puteri 2A/5 Bandar Puteri Bangi
43000 Kajang Selangor
Waktu Operasi : 9:00AM - 6:00PM
No Butik : 03 8920 9761
No Hp Butik Bangi : +6011 5762 1350
Whatsapp No : 601163371001


Sign up for our emails including latest trends, fashion & offers.